Monday, December 27, 2010

Early B-day present from Lingling~!! ♥

YEP. Lepas balik dari shopping dengan Ummi tadi dapat 1 parcel yang tertulis 'Japan Post Service'.
I AM SOOOOOO FREAKIN' EXCITED~!!! >w<
waaayyy too excited sebenarnya. haha

Parcel tu walaupun dari Jepun, tapi ordernya datang dari Brazil.
Jauh gila kan? Tu antara sebab excited terlebih XD
Cintahatiku yang bagi. Hikhik


Parcel yang membuatkan Ummi terkejut sebab tengok aku macam orang kena sawan bila dapat parcel ni.


Momot sibuk enter frame. Tau la comel. Gedik betul..


Can you see what I see~??? BUBBLE WRAP! XD

Huh.. berdebar beb masa nak bukak bubble wrap tu..

Dup.
Dap.
Dup.
Dap.


URUHAAAAAAA~!!!!!!!!!! Gojesnya dikau~!

Seriously,
excited sungguh aku hari ni.

Thank you so much sayang!

9 comments:

tensai_7 said...

give 1 word -> Congrats~

Wahida Shukri said...

mekaseh papi :DDD
gila tebal dowh magz tu
tp other than Uruha,
artis2 lain kat dalam tu semua macam.. uhhh.. kurang menarik =.=
except Hazuki vocal band lynch. yang kacak dan ala2 Nishikido Ryo tu
hihik

tensai_7 said...

my GACKT de? hee XD
takkan si girly sorang 2 je kot, ahli gazette lain tadak ke?

Wahida Shukri said...

dengan bahagianya aku menaip, NOPE~ TADAK~ NOT INCLUDED~ kahkah
yep. mr. pretty sorang je
sorang 1 isu
walaupun aku harap Aoi pun ada sekali >.<

tensai_7 said...
This comment has been removed by the author.
tensai_7 said...

cet. Jwpn tu menunjukkn 'kebahagiaan' ko yg teramat e >_> hmph

Wahida Shukri said...

ahahah tauuu xpe :p

tashigi said...

=3= xaci....

Wahida Shukri said...

ehee sila jeles banyakbanyakbanyak :DDD