Tuesday, April 20, 2010

Art Blog?

I'm planning on creating a blog for my drawings

What do think?

8 comments:

tensai_7 said...

meh, aku + idea bernas dr si tensai ni. nyahaha~

ko jual skali lukisan2 tu amacam? jual yg ilustrasi nye jelah.
leh dpt income wey~

p/s : sejak 2 menjak ni asyik sebut pasal income je aku ek xp

Wahida Shukri said...

kalo aku jual pun xde sape nak beli :/

tensai_7 said...

apalah. awl2 lg dh fikir -ve. Camne mau maju kalo wat bisnes [sejak bljr bisnes ni aku dh terkena badinye =_=]

Camni, bkn ko jual segala lukisan ilustrasi yg ko dh wat. Tp jual ats request org. Sape yg de wat request 2 ha kira dr ctulah amik keuntungan bisnesnye. Xdelah ko accept request dgn free je cam ko dh slalu wat kat DA tu. Income tu penting beb~ Bkn senang nk cari tau.

Itu plan A. Plan B akn menyusul after plan A gagal XD

Wahida Shukri said...

ntoh la.
aku xrase lagi cam nak wat commission2 ni.
aku igt nak buat blog tu so leh la tunjukkn serba sket cara2 aku melukis dr part sketching smpai la coloring pakai adobe tu <-- mcm hebat sgt je :p

tensai_7 said...

*mata otomatik jd b'sinar* hehe~ XD
ni yg nk kena g inform kat myst ni

Wahida Shukri said...

oiii
udah2 le tu mnjatuhkan maruah aku
malu beb =__=;

tensai_7 said...

bila ms lak aku menjatuhkn maruah ko.
dia sendiri yg mau sesape tlg turunkan ilmu mewarna dgn photoshop sbb dia teringin sgt nk bljrnye.
ada ke ptt dia srh aku yg ajarkn sedangkn melukis pun aku x reti. [haih~ along2 ((=_=))]

Wahida Shukri said...

aku pun bknnya reti sgt pun
setakat main bantai je ade lah >.>
kat internet kn byk tutorials